Wat wil jij nou écht?

Je wil je niet meer zo laten leiden door twijfels of door wat anderen van jou verwachten. Je wil kiezen voor jezelf en voor wat jou gelukkig maakt.

Hoe word jij een blijer mens?

Je wil de lat minder hoog leggen voor jezelf. Onbevangen je hart volgen en ontdekken wat jou voldoening, plezier en energie geeft. 

Wat is jouw unieke bijdrage?

Je wil niet meer ‘met de handrem erop’ leven, maar je talenten ontplooien en delen met de wereld. Je wil ertoe doen. Verschil maken als mens.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ontspannen jezelf zijn

Ik leer je om minder streng te zijn voor jezelf. Meer tevreden met wie je bent. Zodat je vertrouwen voelt om je kwaliteiten de ruimte te geven. En zodat je stevig, open en ontspannen staat in het contact met anderen. 

Eigen keuzes maken

Je ontdekt hoe je keuzes kunt maken die passen bij wat jij wil. Ik inspireer en ondersteun je om buiten de gebaande paden je persoonlijke weg in het leven (terug) te vinden.

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Buiten de lijntjes

Je gaat voorbij aan wat je met je hoofd kunt bedenken. Mijn creatieve, lichaamsgerichte en systemische oefeningen en intuïtieve begeleiding stimuleren je verbeeldingskracht en ondersteunen je om buiten de lijntjes te kleuren en om je eigen antwoorden te vinden.

Rust in je hoofd

Je gaat vertrouwen op je gevoel en op jezelf. De inzichten zorgen voor rust in je hoofd en in je dagelijks leven.

Wat vinden anderen?

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

Reinoud Maris

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

Rianka Kindt

Hoe kunnen we elkaar ontmoeten?

Online

In dit coronatijdperk bied ik mijn coaching online aan via Zoom (videobellen). Gewoon vanuit je eigen ruimte thuis. Zonder reistijd.

Live

We kunnen ook in mijn grote leefkeuken in Goirle afspreken. Ruimte genoeg om elkaar veilig en prettig te ontmoeten.

Wat kost individuele coaching?

Tarief

Je betaalt 99 euro voor een coachingsafspraak van 75 minuten. Voor een set van drie afspraken betaal je 275 euro.

Klanten uit het bedrijfsleven

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte voor een traject op maat.

Heb je interesse?

Ik hoor graag van je!

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me via de oranje knop.

Eerst ervaren hoe ik werk?

Doe de gratis opdracht ‘Wat is je volgende stap?’