Gedetailleerd inzicht in jezelf

Human Design is een zeer gedetailleerd en praktisch systeem om jezelf beter te leren kennen en begrijpen.

Combinatie van oude en nieuwe kennis

Human Design is een relatief jong systeem (1987) dat oude kennis, zoals astrologie en de 5.000 jaar oude Chinese I Tjing, combineert met reguliere wetenschap zoals kwantummechanica (atoom- en energieleer) en astronomie (kennis van het heelal).

Welke informatie levert Human Design op?

Op basis van je geboortegegevens (plaats, datum en tijdstip) ontstaat een Human Design chart met 9 centra en 64 poorten, die ingekleurd of open  / wit zijn. 

De inkleuring van je chart geeft je informatie over je Human Design type en bijbehorende natuurlijke rol, je beste manier van besluitvorming, hoe je je verhoudt tot en verbindt met anderen, je natuurlijke oriëntatie op het leven, je belangrijkste talenten en je persoonlijke levensdoel.

Wat kun je met deze informatie?

Je ontdekt wat jou uniek en onderscheidend maakt en wat je drijvende kracht is in het leven.

Je weet hoe je je energie het beste in kunt zetten en welke manier van leven jou de meeste vervulling en voldoening geeft.

Je gaat jezelf meer begrijpen en snapt ook beter waarom anderen anders zijn en daardoor anders reageren.

Je leert waar je op kunt vertrouwen in jezelf en hoe je los kunt laten wat van nature niet bij je past.

Je ontdekt wat je beperkingen, valkuilen en ingesleten patronen zijn en hoe je daar beter, en vooral zachter, mee om kunt gaan.

Je weet hoe je je persoonlijke bijdrage levert en hoe je keuzes maakt die passen bij wat jij echt wil.

De vijf types

Human Design verdeelt de mensheid in 5 types, die alle vijf een specifieke natuurlijke rol vervullen, met kenmerkende eigenschappen, uitdagingen en valkuilen.

Manifestors (8%)
Zaadjes zaaien

Manifestors kunnen als enige type met nieuwe originele impulsen komen. Ze zijn ontworpen om zaadjes te zaaien en vernieuwing te brengen. Ze gaan graag hun eigen gang en hebben veel behoefte aan vrijheid.

Veranderkracht en weerstand

Door hun veranderkracht en onvoorspelbaarheid kunnen ze veel weerstand in hun leven ervaren. Manifestors gaan heel snel en intens te werk. Hierdoor hebben ze tussendoor veel tijd en rust nodig om weer op krachten te komen. 

Manifesting generators (33%) en generators (37%)
Zaadjes tot bloei brengen

Manifesting generators en ‘gewone’ generators zijn hier om zaadjes tot bloei te brengen. Om andere mensen te helpen, blij te maken en energie te geven. Ze hebben de meeste levensenergie van alle types, maar alleen als ze geduldig afwachten tot er iets in hun leven langskomt waar hun buik positief en vooral blij op reageert. Als ze mentale besluiten nemen, lopen ze het risico dingen te doen waar hun energie op leegloopt. 

Generators

Generators zijn hier om spelenderwijs een ‘meester’ te worden in hun talent en om met veel plezier te doen wat ze het allerleukste vinden.

Manifesting generators

Manifesting generators kunnen sneller en krachtiger schakelen en zijn multi-talenten met een brede en aanstekelijke interesse in het leven.

Projectors (21%)
Energie sturen en verbinden

Projectors hebben een scherp observatievermogen en kunnen de energie van anderen in goede banen leiden. Ze zorgen voor verbinding en focus en hebben oog voor andermans mogelijkheden en talenten. 

Erkenning en gevraagd worden

Het meest succesvol zijn projectors als ze gevraagd worden om hun bijdrage te leveren. Als ze ongevraagd advies geven, ervaren anderen hen soms als betweters, hoe goed hun advies ook is. Ze kunnen de neiging hebben om te hard te werken om erkenning te krijgen en zijn daardoor extra gevoelig voor een burn-out. 

Reflectors (1%)
Spiegelen

Reflectors zijn zeldzaam en hebben een heel eigen kijk op de wereld. Ze reflecteren wat er bij de mensen in hun omgeving speelt en zijn daarmee de barometers van de samenleving.

Geen houvast in zichzelf

Ze worden op alle vlakken beïnvloed door wat er in de buitenwereld speelt en hebben dus in zichzelf geen consistente houvast waarop ze kunnen vertrouwen. Ze hebben heel veel tijd nodig om belangrijke besluiten te nemen. Maar hun besluiten zijn dan ook de meest wijze van allemaal.

Heb je interesse?

Gratis Human Design chart

Kijk hoe jouw persoonlijke chart eruit ziet via de grijze knop.

Neem contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak!

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me met de oranje knop.