Hoe is het abonnement opgebouwd?

Inspiratiemail met thema-opdracht

Je leven in perspectief

Je ontvangt een inspiratiemail met een visualisatie en tekenopdracht. Maak je geen zorgen: Je hoeft niet goed te kunnen tekenen om hieraan mee te doen. Het tekenen is slechts een klein onderdeel en helpt je om jezelf en je leven in een ander perspectief te plaatsen. Met behulp van reflectievragen kun je de beelden en tekeningen duiden voor jezelf.

Basis-abonnement: vast tijdschema + eigen moment

Bij het basis-abonnement komt de inspiratiemail iedere 6 weken volgens een vast tijdschema in je mailbox, maar je bepaalt zelf wanneer je de opdracht doet. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip deel te nemen. De opdrachten blijven 3 maanden beschikbaar. 

Abonnement op maat: eigen tempo

Bij het abonnement op maat bepaal je zelf wanneer je de opdrachten wil ontvangen, wanneer je ze maakt en wanneer je de individuele coaching inplant om je ervaringen bij het doen van de opdracht, samen dieper door te spreken.

Persoonlijke begeleiding

Basis-abonnement: persoonlijke feedback

Ik reageer bij het basis-abonnement op de verslagen van je ervaringen die ik via de mail ontvang. Dus ik kijk mee met je proces, stel verdiepende vragen, spiegel belangrijke inzichten en help je vooruit als je vastloopt of vragen hebt.

Abonnement op maat: individuele coaching

Bij het abonnement op maat plannen we na iedere opdracht een half uur individuele coaching in. Zodat je, nadat je de opdracht zelf hebt gedaan, samen met mij je ervaringen bespreekt. Ik begeleid je en daag je op een vriendelijke manier uit om verder en anders te kijken.

Welke thema’s komen aan bod?

Levensthema’s

De 6 thema’s zijn: balans, positief zijn, een frisse start maken, van jezelf houden, rust in je hoofd en jezelf zijn.

Wat is het tijdschema?

Abonnement op maat

Je bepaalt zelf wanneer je start, wanneer je de volgende opdracht ontvangt en wanneer je de individuele coaching naar aanleiding van de opdrachten inplant. Het is de intentie om het abonnement in een jaar af te ronden.

Heb je interesse?

Ik hoor graag van je!

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me met de oranje knop.