Waarom persoonlijke coaching?

Meer zelfvertrouwen

Onzekerheid is hét centrale thema waar ik je bij kan helpen. 

Dus als jij je niet meer wil laten tegenhouden door twijfels, chaos in je hoofd, faalangst, niet lekker in je vel zitten, negatieve gedachten, gedoe in contact met anderen of bijvoorbeeld stress op je werk of problemen met je studie, dan ben je bij mij van harte welkom!

Uiteindelijk draait het altijd om de angst ‘Ben ik wel goed genoeg zoals ik ben?’ 

Met mijn persoonlijke coaching help ik jou om die angst los te laten en om te vertrouwen op jezelf.

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Rust in je hoofd

Ik begeleid je met een prachtige mix van creatieve oefeningen, holistische EMDR, familie opstellingen, innerlijk kind werk, lichaamsgerichte therapie en Human Design.

Samen ontwarren we daarmee de drukte in je hoofd. En ik help je vervolgens om te luisteren naar en te vertrouwen op je gevoel. Je krijgt ook meer zicht op waar je echt goed in bent, zodat je je kwaliteiten beter in kunt zetten in je leven en werk.

Dat zorgt voor rust en ruimte in je hoofd en ontspanning in je dagelijks leven.

Welke coach- en therapievormen ga ik inzetten?

Ik maak bij persoonlijke coaching gebruik van een hele mooie mix van diverse coach- en therapievormen. Zo kan ik altijd de voor jou juiste manier vinden om meer bij je gevoel te komen en om je onzekerheid los te laten. 

Creatieve counseling

Met leuke en verrassende creatieve oefeningen verander je je perspectief, kom je uit de chaos in je hoofd en vind je de rust in jezelf. Ben je nieuwsgierig hoe dit werkt, doe dan de gratis creatieve opdracht.

Innerlijk kind werk

Met deze ontroerende manier van werken begeleid ik je om het oordeel over jezelf en anderen los te laten. Je krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, ontdekt het plezier in je leven en leert zacht te zijn voor jezelf. 

Lichaamsgerichte therapie

Met deze zachte therapievorm leer ik je om meer te luisteren naar je lichaam. Om te durven voelen wat je voelt. Hierdoor neemt je spanning af, komt je hoofd tot rust en voel je je op je gemak in je lijf.

Holistische EMDR

Deze bijzondere therapievorm bevrijdt je van nare gevoelens en negatieve gedachten. Je laat hiermee de impact van vervelende ervaringen (ook van vroeger) los. Meer informatie? –> holistische EMDR

Familieopstelling

De magie van een familieopstelling helpt je om het gedoe in het contact met anderen op te lossen. Je voelt je daardoor vrij, durft voor jezelf op te komen en brengt balans en rust in je dagelijks leven.

Human Design

Bij persoonlijke coaching voeg ik regelmatig inzichten uit je Human Design toe. Daarmee ontdek je hoe mooi, uniek en bijzonder je bent. En hoe je met minder weerstand en meer vrijheid en plezier jezelf kunt zijn. 

Wat vinden anderen?

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

Reinoud Maris

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

Rianka Kindt

Hoe kunnen we elkaar ontmoeten?

Live

Je bent van harte welkom aan de stamtafel in mijn grote leefkeuken in Goirle. 

Online

Woon je wat verder weg, dan kunnen we ook online afspreken. Coaching via Zoom lijkt wellicht wat afstandelijker, maar werkt net zo vertrouwd en effectief als live coaching. Het voelt namelijk al heel snel alsof we gewoon echt tegenover elkaar zitten. En jij kunt vanuit je eigen ruimte thuis meedoen. Dus zonder reistijd naar Brabant.

Wat kost persoonlijke coaching?

Tijdsduur afspraak

Coachingsafspraken voor ondernemers en particulieren duren 75 minuten.

Tarieven voor ondernemers

Persoonlijke coaching is voor zelfstandig ondernemers fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt hiervoor een factuur op naam van je bedrijf. Voor BTW-plichtige ondernemers zijn de prijzen excl. BTW.

1 afspraak (75 minuten):

135 euro

Set van 3 afspraken:

375 euro

Traject van 6 afspraken:

735 euro

Traject van 9 afspraken:

1.095 euro

Tarieven voor particulieren

Om persoonlijke coaching ook betaalbaar te houden voor particuliere klanten, reken ik hiervoor lagere tarieven. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek.

1 afspraak (75 minuten):

109 euro

Set van 3 afspraken:

299 euro

Traject van 6 afspraken:

575 euro

Persoonlijk traject

Aan het einde van de eerste afspraak beslis je of 1 afspraak voldoende was of dat je voor een persoonlijk traject met meerdere afspraken wil gaan.

In een traject begeleid ik jou met een unieke mix van creatieve oefeningen, lichaamsgerichte therapie, innerlijke kind werk, holistische EMDR, familie opstellingen en Human Design.

Op basis van jouw coachvraag bepaal ik, in overleg met jou, welke coach- en therapievorm ik inzet. En vervolgens stel ik een persoonlijk traject op maat samen.

Tarieven voor klanten uit het bedrijfsleven

Wordt persoonlijke coaching vergoed door de werkgever, dan liggen de tarieven hoger. 

De afspraken voor klanten uit het bedrijfsleven duren 90 minuten.

Op basis van een intake-coachingsgesprek maak ik voor de werkgever een offerte voor een traject op maat.

Heb je interesse in persoonlijke coaching?

Heb je vragen of wil je eerst ontdekken of er een klik is?
Ik hoor graag van je!

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me via de oranje knop.

Wil je eerst ervaren hoe ik werk?

Doe de gratis creatieve opdracht ‘Wat is je volgende stap?’