Waarom persoonlijke coaching?

Vertrouwen op jezelf

Onzekerheid is hét centrale thema waar mensen mijn hulp voor inroepen. 

Dus als jij je niet meer wil laten tegenhouden door twijfels, chaos in je hoofd, faalangst, niet lekker in je vel zitten, negatieve gedachten, gedoe in contact met anderen of bijvoorbeeld stress op je werk of problemen met je studie, dan ben je bij mij van harte welkom!

Uiteindelijk draait het altijd om de angst ‘Ben ik wel goed genoeg zoals ik ben?’ 

Met mijn persoonlijke coaching help ik jou om de rust en het vertrouwen in jezelf terug te vinden.

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Rust in je hoofd

Ik begeleid je met een prachtige mix van creatieve oefeningen, holistische EMDR, familie opstellingen, innerlijk kind werk en soms een vleugje Human Design.

Samen ontwarren we daarmee de drukte in je hoofd. En ik help je vervolgens om te luisteren naar en te vertrouwen op je gevoel. Je krijgt ook meer zicht op waar je echt goed in bent, zodat je je kwaliteiten beter in kunt zetten in je leven en werk.

Dat zorgt voor rust en ruimte in je hoofd en ontspanning in je dagelijks leven.

Welke coach- en therapievormen ga ik inzetten?

Ik maak bij persoonlijke coaching gebruik van een hele mooie mix van diverse coach- en therapievormen. Met als doel om de voor jou juiste manier te vinden om meer bij je gevoel te komen en te vertrouwen op jezelf. 

Creatieve counseling

Met leuke en verrassende creatieve oefeningen verander je je perspectief, kom je uit de chaos in je hoofd en vind je de rust in jezelf. Ben je nieuwsgierig hoe dit werkt, doe dan de gratis creatieve opdracht.

Innerlijk kind werk

Met deze ontroerende manier van werken begeleid ik je om het oordeel over jezelf en anderen los te laten. Je krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, ontdekt het plezier in je leven en leert zacht te zijn voor jezelf. 

Holistische EMDR

Deze bijzondere therapievorm bevrijdt je van nare gevoelens en negatieve gedachten. Je laat hiermee de impact van vervelende ervaringen los. Kijk voor meer informatie bij holistische EMDR

Familie opstellingen

De magie van familie opstellingen helpt je om het gedoe in het contact met anderen op te lossen. Je voelt je daardoor vrij, durft voor jezelf op te komen en brengt balans en rust in je dagelijks leven.

Human Design

Bij persoonlijke coaching voeg ik af en toe een beetje Human Design toe. Daarmee ontdek je hoe mooi, uniek en bijzonder jij bent. Kijk voor meer informatie bij Human Design

Wat vinden anderen?

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

Reinoud Maris

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

Rianka Kindt

Hoe kunnen we elkaar ontmoeten?

Online

Tijdens het coronatijdperk hebben mijn klanten en ik ontdekt dat coaching via Zoom net zo vertrouwd en effectief werkt als live coaching. Het voelt namelijk al heel snel alsof we gewoon echt tegenover elkaar zitten. En jij kunt vanuit je eigen ruimte thuis meedoen. Dus zonder reistijd naar Brabant.

Live

Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom aan de stamtafel in mijn grote leefkeuken in Goirle. 

Wat kost persoonlijke coaching?

Tijdsduur afspraak

Coachingsafspraken voor ondernemers en particulieren duren 75 minuten.

Tarieven voor ondernemers

1 afspraak:

125 euro

Set van 3 afspraken:

349 euro

Traject van 6 afspraken:

675 euro

Tarieven voor particulieren

Om persoonlijke coaching ook betaalbaar te houden voor particuliere klanten, reken ik hiervoor lagere tarieven.

1 afspraak:

99 euro

Set van 3 afspraken:

275 euro

Traject van 6 afspraken:

499 euro

Persoonlijk traject (6 afspraken)

Ik begeleid jou met een unieke mix van mooie en verfrissende creatieve oefeningen, bevrijdende holistische EMDR therapie, ontroerende familie opstellingen en innerlijk kind werk en voeg daar soms de magie van Human Design aan toe.

Op basis van jouw coachvraag bepaal ik, in overleg met jou, waar het accent ligt. En vervolgens stel ik een persoonlijk traject op maat samen.

Klanten uit het bedrijfsleven

Wordt persoonlijke coaching vergoed door je werkgever, dan liggen de tarieven hoger. De afspraken voor klanten uit het bedrijfsleven duren anderhalf uur.

Op basis van een intake-coachingsgesprek maak ik een offerte voor een traject op maat.

Heb je interesse in persoonlijke coaching?

Heb je vragen of wil je eerst ontdekken of er een klik is?
Ik hoor graag van je!

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me via de oranje knop.

Wil je eerst ervaren hoe ik werk?

Doe de gratis creatieve opdracht ‘Wat is je volgende stap?’