Lef: Hoe kan jij voor jezelf kiezen?

Je wil je niet meer zo laten tegenhouden door je onzekerheid, maar doen wat echt bij je past en waar je van nature goed in bent.

Plezier: Wat vind jij nou écht leuk?

Je wil je niet meer laten leiden door ‘wat hoort’, maar onbevangen kiezen voor jezelf en je eigen weg. Je wil doen waar jij blij van wordt.

Betekenis: Hoe maak jij verschil?

Je wil je niet meer kleiner voelen ten opzichte van de ander. Je wil met vertrouwen in je kracht staan en jouw unieke bijdrage leveren als mens.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Zachter zijn

Ik leer je om zachter te zijn voor jezelf en om te vertrouwen op wie je bent. Je ontdekt hoe je in elkaar steekt en hoe je je energie en je kwaliteiten het beste in kunt zetten.

Trouw aan jezelf

Je hoeft niet meer je best te doen om je aan te passen of om iemand anders te zijn. Ik help je om zelfverzekerd trouw te zijn aan jezelf en onbevangen je eigen weg te gaan.

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Ontspannen in je kracht

Ik werk je Human Design van tevoren uit en vertel je, uitgebreid en concreet, wie je bent en waar je goed in bent. Je krijgt een soort handleiding die je helpt om op een ontspannen manier in je kracht en in het leven te staan.

Je talenten tot uiting brengen

Samen onderzoeken we welke kwaliteiten je hebt afgeleerd en welk gedrag je hebt aangeleerd. En hoe je dat weer kunt terugdraaien, zodat je in vrijheid jezelf en je talenten de ruimte kunt geven.

Wat vinden anderen?

In Human Design onderzoek je samen met Syl wie je bent en welke manier van leven en werken bij je past. Dit gebeurt op basis van een blauwdruk. De methodiek gebruikt hiervoor je exacte geboortetijd. Klinkt zweverig en nonsens? Snap ik. Maar het is bijzonder nuchter, treffend en een feest der herkenning. De informatie is heerlijk om te horen en bevestigt mij enorm in het pad wat ik gekozen heb. Het was weer een waardevolle sessie die mij handvatten geeft om direct in te zetten. Heel blij mee!

Iris Valentina

Leven volgens mijn Human Design geeft mij meer energie en voldoening. Zo waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel.

Hélène Bénard

Wat is Human Design?

Gedetailleerd en praktisch systeem voor zelfkennis

Persoonlijke chart gebaseerd op je geboortgegevens

Inzicht in de belangrijkste sleutels voor een fijn en inspirerend leven waarin je moeiteloos en onbevangen je eigen weg gaat en met vertrouwen je unieke, persoonlijke bijdrage levert

Hoe ziet Human Design coaching eruit?

Stap 1. Basissessie

Tijdens de basissessie van 2 uur krijg je antwoord op vragen zoals:

Wie ben jij? Wat past bij jou? Waar ben je van nature goed in?

Hoe sta je in je kracht? Hoe kan je meer jezelf zijn?

Hoe maak je keuzes die passen bij wat jij wil? 

Stap 2. Levensdoelsessie

Tijdens de levensdoelsessie van 2 uur krijg je antwoord op vragen zoals:

Waarin ben je anders dan anderen? Hoe kom jij tot je recht? 

Wat zijn je vier belangrijkste talenten? 

Wat is jouw unieke levensdoel? Wat draag je bij?

Hoe kunnen we elkaar ontmoeten?

Online

In dit coronatijdperk bied ik mijn Human Design sessies online aan via Zoom (videobellen). Gewoon vanuit je eigen ruimte thuis. Zonder reistijd.

Live

We kunnen ook in mijn werkruimte in Goirle afspreken. Ik werk in mijn grote leefkeuken, dus ruimte genoeg om elkaar veilig en prettig te ontmoeten. 

Wat kost Human Design coaching?

Tarieven

De basissessie van 2 uur kost 175 euroDe levensdoelsessie van 2 uur kost 225 euro.

Boek je tegelijkertijd de basis- en de levensdoelsessie, dan betaal je 349 euro voor twee aparte afspraken van 2 uur. 

Relatiesessie op maat

Wil je meer zicht op de dynamiek in je liefdesrelatie, vriendschappen, gezinssituatie of zakelijke relaties? Na de basissessie kun je je hier samen in verdiepen tijdens een relatiesessie op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Klanten uit het bedrijfsleven

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte voor een traject op maat.

Heb je interesse?

Ik hoor graag van je!

Neem contact op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.

Bel me op 06 – 51 16 30 90 of mail me via de oranje knop.