Waarom Human Design?

‘Mag ik wel zijn wie ik ben? Ben ik goed genoeg? En wie ben ik nou écht?’

Dat zijn vragen waarmee ik jou heel goed kan helpen. 

Dus als jij wel eens onzeker bent over jezelf of de neiging hebt om je aan te passen of als je sowieso de vraag hebt: ‘Wie ben ik nou eigenlijk en wat kom ik hier op aarde doen?’ dan is Human Design een prachtige en boeiende manier om jezelf écht te leren kennen. 

Stop met twijfelen over jezelf! 

Ik help je ontdekken hoe mooi, uniek en bijzonder je bent. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Durf een mooi mens te zijn!

Ik help je ervaren dat je goed bent zoals je bent. Je ontdekt namelijk hoe je in elkaar steekt en hoe je je energie en je kwaliteiten het beste in kunt zetten.

Je hoeft dus niet meer je best te doen om je aan te passen, om erbij te horen of om iemand anders te zijn. Ik leer je om te vertrouwen op jezelf en om blij te zijn met wie je bent. 

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Ontspannen door het leven

Ik werk je Human Design van tevoren uit in uitgebreide mindmaps en vertel je, diepgaand en concreet, wie je bent en waar je goed in bent. Je krijgt daarmee een soort handleiding die je helpt om op een ontspannen manier door het leven te gaan.

Samen onderzoeken we vervolgens welke kwaliteiten je hebt afgeleerd en welk gedrag je hebt aangeleerd. En hoe je dat weer kunt terugdraaien. Vaak zorgt dat voor ontroerende herkenning en opluchting omdat je jezelf opeens veel beter begrijpt. 

Ik help je tenslotte hoe je de voor jou juiste keuzes maakt en hoe je jezelf en je unieke talenten onbevangen de ruimte geeft.

Wat vinden anderen?

In Human Design onderzoek je samen met Syl wie je bent en welke manier van leven en werken bij je past. Dit gebeurt op basis van een blauwdruk. De methodiek gebruikt hiervoor je exacte geboortetijd. Klinkt zweverig en nonsens? Snap ik. Maar het is bijzonder nuchter, treffend en een feest der herkenning. De informatie is heerlijk om te horen en bevestigt mij enorm in het pad wat ik gekozen heb. Het was weer een waardevolle sessie die mij handvatten geeft om direct in te zetten. Heel blij mee!

Iris Valentina

Leven volgens mijn Human Design geeft mij meer energie en voldoening. Zo waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel.

Hélène Bénard

Wat is Human Design?

Gedetailleerd en praktisch systeem waarmee je jezelf in de breedte en de diepte écht leert kennen.

Persoonlijke chart gebaseerd op je geboortegegevens. Dit klinkt wellicht zweverig, maar de bijbehorende informatie is verbazingwekkend herkenbaar en spot-on.

Inzicht in de belangrijkste sleutels voor een fijn en inspirerend leven waarin je moeiteloos en ontspannen je eigen weg gaat en met vertrouwen doet wat écht bij je past!

Hoe ziet Human Design coaching eruit?

Stap 1. Basissessie

Tijdens de basissessie van 2 tot 2,5 uur krijg je antwoord op vragen zoals:

Wie ben jij? Wat past bij jou? Waar ben je van nature goed in?

Hoe sta je in je kracht? Hoe kan je meer jezelf zijn?

Op welke manier maak je keuzes die passen bij wat jij wil? 

Stap 2. Levensdoelsessie

Tijdens de levensdoelsessie van 2 tot 2,5 uur krijg je antwoord op vragen zoals:

Waarin ben je anders dan anderen? Hoe kom jij tot je recht?

Wat zijn je 4 belangrijkste talenten? En hoe kun je die meer inzetten?

Wat is jouw unieke levensdoel? Op welke manier ben jij van betekenis?

Hoe kunnen we elkaar ontmoeten?

Online

Je kunt ervoor kiezen om de Human Design sessies online via Zoom te doen. Dus gewoon vanuit je eigen ruimte thuis. Zonder reistijd.

Live

Je bent natuurlijk ook van harte welkom aan de stamtafel in mijn grote leefkeuken in Goirle.

Wat kost Human Design coaching?

Tijdsduur afspraken

Human Design afspraken duren in principe 2 uur, maar kunnen uitlopen tot 2,5 uur. Plan na afloop voldoende tijd en ruimte om de informatie te laten zakken. De tarieven zijn inclusief voorbereiding en uitwerking van jouw persoonlijke design in uitgebreide mindmaps. 

Tarieven voor ondernemers

Human Design is een vorm van persoonlijke ontwikkeling / coaching en is voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar als bedrijfskosten. Je ontvangt hiervoor een factuur op naam van je bedrijf. Voor BTW-plichtige ondernemers zijn de prijzen excl. BTW.

Basissessie van 2 tot 2,5 uur:

225 euro

Levensdoelsessie van 2 tot 2,5 uur:

275 euro

Boek je tegelijkertijd de basis- en de levensdoelsessie, dan betaal je als ondernemer 459 euro voor twee aparte afspraken van 2 uur. 

Tarieven voor particulieren

Om Human Design coaching ook betaalbaar te houden voor particuliere klanten, reken ik hiervoor lagere tarieven. Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek.

Basissessie van 2 tot 2,5 uur:

199 euro

Levensdoelsessie van 2 tot 2,5 uur:

225 euro

Boek je tegelijkertijd de basis- en de levensdoelsessie, dan betaal je als particuliere klant 385 euro voor twee aparte afspraken van 2 uur. 

Nog meer de diepte in?

Wil je (nog) meer inzicht in jezelf? Of meer zicht op de dynamiek in je liefdesrelatie, vriendschappen, gezinssituatie of zakelijke relaties?

Informeer dan naar de mogelijkheden voor een vervolgsessie op maat.

Tarieven voor klanten uit het bedrijfsleven

Worden de afspraken vergoed door de werkgever, dan liggen de tarieven hoger. 

Ik maak voor de werkgever een offerte voor een traject op maat.

Heb je interesse in Human Design?

Wil je eerst weten of Human Design iets voor je is?

Bel me even op 06 – 51 16 30 90. Ik zoek dan meteen je persoonlijke chart op en vertel je wat het meest opvalt en wat dat voor jou betekent.

Of mail me via de oranje knop om een afspraak te maken.