Ontdek hoe uniek en bijzonder jij bent!

Ik ben enorm fan van Human Design. Sinds 2011 heb ik me hier met een opleiding, zelfstudie en heel veel vlieguren met klanten in verdiept. En nog steeds leer ik bij!

Mijn informatie over jouw Human Design geeft je de mogelijkheid om jezelf écht te leren kennen. Om jou te laten ontdekken hoe mooi, uniek en bijzonder jij bent.

Zodat je stopt met jezelf voorbij lopen. Zodat je de rust in jezelf voelt en met je energie meebeweegt in plaats van ertegenin. Zodat je met veel plezier doet waar je van nature goed in bent en waarmee je verschil kunt maken voor de wereld.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Vertrouwen op jezelf

Ik help je ervaren dat je goed bent zoals je bent. Je ontdekt hoe je in elkaar steekt en hoe je je energie en je kwaliteiten het beste in kunt zetten.

Je hoeft niet meer je best te doen om je aan te passen, om erbij te horen of om iemand anders te zijn. Ik leer je  vertrouwen op jezelf en hoe je jouw leven soepel en vanuit rust vorm kunt geven. 

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Ontspannen door het leven

Ik werk je Human Design van tevoren uit en vertel je, uitgebreid en concreet, wie je bent en waar je goed in bent. Je krijgt een soort handleiding die je helpt om op een ontspannen manier door het leven te gaan.

Samen onderzoeken we welke kwaliteiten je hebt afgeleerd en welk gedrag je hebt aangeleerd. Vaak zorgt dat voor ontroerende herkenning en opluchting omdat je jezelf opeens veel beter begrijpt. 

Ik help je vervolgens ontdekken hoe je jezelf en je unieke talenten onbevangen de ruimte geeft.

Wat vinden anderen?

In Human Design onderzoek je samen met Syl wie je bent en welke manier van leven en werken bij je past. Dit gebeurt op basis van een blauwdruk. De methodiek gebruikt hiervoor je exacte geboortetijd. Klinkt zweverig en nonsens? Snap ik. Maar het is bijzonder nuchter, treffend en een feest der herkenning. De informatie is heerlijk om te horen en bevestigt mij enorm in het pad wat ik gekozen heb. Het was weer een waardevolle sessie die mij handvatten geeft om direct in te zetten. Heel blij mee!

Iris Valentina

Leven volgens mijn Human Design geeft mij meer energie en voldoening. Zo waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel.

Hélène Bénard

Wat is Human Design?

Gedetailleerd en praktisch systeem waarmee je jezelf in de breedte en de diepte écht leert kennen.

Persoonlijke chart gebaseerd op je geboortegegevens. Dit klinkt wellicht zweverig, maar de bijbehorende informatie is verbazingwekkend herkenbaar en spot-on.

Inzicht in de belangrijkste sleutels voor een fijn en inspirerend leven waarin je moeiteloos en ontspannen je eigen weg gaat en met vertrouwen doet wat écht bij je past!

Hoe ziet Human Design coaching eruit?

Stap 1. Basissessie

Tijdens de basissessie van 2 uur krijg je antwoord op vragen zoals:

Wie ben jij? Wat past bij jou? Waar ben je van nature goed in?

Hoe sta je in je kracht? Hoe kan je meer jezelf zijn?

Hoe maak je keuzes die passen bij wat jij wil? 

Stap 2. Levensdoelsessie

Tijdens de levensdoelsessie van 2 uur krijg je antwoord op vragen zoals:

Waarin ben je anders dan anderen? Hoe kom jij tot je recht? 

Wat zijn je vier belangrijkste talenten? 

Wat is jouw unieke levensdoel? Wat draag je bij?

Hoe kunnen we elkaar ontmoeten?

Online

Je kunt ervoor kiezen om de Human Design sessies online via Zoom te doen. Gewoon vanuit je eigen ruimte thuis. Zonder reistijd.

Live

Je bent natuurlijk ook van harte welkom aan de stamtafel in mijn grote leefkeuken in Goirle.

Wat kost Human Design coaching?

Tarieven

De basissessie van 2 uur kost 175 euroDe levensdoelsessie van 2 uur kost 225 euro.

Boek je tegelijkertijd de basis- en de levensdoelsessie, dan betaal je 349 euro voor twee aparte afspraken van 2 uur. 

Nog meer de diepte in?

Wil je (nog) meer inzicht in jezelf? Of meer zicht op de dynamiek in je liefdesrelatie, vriendschappen, gezinssituatie of zakelijke relaties? Informeer naar de mogelijkheden voor een vervolgsessie op maat.

Klanten uit het bedrijfsleven

Wordt coaching vergoed door je werkgever, dan maak ik een offerte voor een traject op maat.

Heb je interesse?

Wil je eerst weten of Human Design iets voor je is?

Bel me even op 06 – 51 16 30 90. Ik zoek meteen je persoonlijke chart op en vertel je wat het meest opvalt en wat dat voor jou betekent.

Of mail me via de oranje knop om een afspraak te maken.