Het abonnement op Bezieling FM zit goed in elkaar. Syl heeft leuke en goed doordachte opdrachten rondom mooie (levens)vragen. Waardoor je jezelf op een fijne manier tegenkomt en een beetje uitdaagt. Het zorgt iedere keer voor de broodnodige verdieping en ontspanning. Ook fijn om te weten dat Syl altijd klaar staat ter ondersteuning.

Corinne Bredemeijer

Syl doet waar ze echt goed en helemaal haarzelf in is. Ongeveer eens per jaar ga ik bij Syl ‘door de mangel’ en altijd levert dat weer nieuwe en diepere inzichten op in mezelf. Heel inspirerend!

John-Pieter Schipper

Leuke opdracht. Ik vond het fijn om te doen. Je nam me mooi mee op reis. De beelden kwamen uit een duidelijke diepe plek in mij, onmiskenbaar. Food for thought. De reflecties van jouw kant op mijn inzichten vond ik heel waardevol. Ik weet weer dat ik op mezelf kan rekenen. Deze creatieve oefening heeft me enorm in mijn kracht gezet. Daar kan ik weken later nog steeds op intappen.

Koen Schoonus

Ik heb Syl leren kennen als een betrokken, warm en fijne coach. Zij heeft 2 creatieve workshops gegeven voor JobOn waar ik als eventmanager werkzaam ben. Je voelt je meteen vertrouwd, veilig en op je gemak bij haar. Ze stelt de juiste vragen en weet in korte tijd tot de kern te komen. Ze geeft je het juiste inzicht en door haar creatieve aanpak ga je uit je hoofd en luister je naar je gevoel. Het was erg prettig en mooi om dit te ervaren. Zeker in deze onzekere tijd is het fijn om op een andere manier naar je sollicitatieproces/eigen ontwikkeling te kijken. Ik beveel Syl van harte aan.

Kim Lohstroh

Syl weet met haar scherpe waarnemingsvermogen en doeltreffende vragen snel tot de kern van de (hulp) vraag te komen. Daarnaast maakt ze ook gebruik van fijne visualisaties waardoor het inzicht bij mij nog helderder werd. Één uur met Syl voelt als aan alsof je 3 uur met haar praat. Integer, warm, snel to the point kunnen komen zijn kenmerken die bij haar passen. Ben erg kritisch als t gaat om coaches etc. maar Syl steekt er echt bovenuit.

Willeke van der Zijde

Syl heeft een fijne stem en door de visualisaties en het tekenen kom ik tot mooie inzichten. Bij iedere opdracht krijg je reflectievragen waardoor je je eigen antwoorden ontdekt. Daarnaast geeft Syl ook nog feedback en stelt ze verhelderende vragen. Erg prettig. Ik kan het iedereen aanraden.

Hilde van der Sterre

In Human Design onderzoek je wie je bent en welke manier van leven en werken bij je past. Dit gebeurt op basis van een blauwdruk. De methodiek gebruikt hiervoor je exacte geboortetijd. Klinkt zweverig en nonsens? Snap ik. Maar het is bijzonder nuchter, treffend en een feest der herkenning. De informatie is heerlijk om te horen en bevestigt mij enorm in het pad wat ik gekozen heb. Het was weer een waardevolle sessie die mij handvatten geeft om direct in te zetten. Heel blij mee!

Iris Valentina

Ik merk duidelijk een positief effect bij beide professionals. De een laat veel meer regie, daadkracht en energie zien en kan zich beter verplaatsen in anderen, waardoor hij meer en sneller resultaat bereikt. De ander komt zichtbaar meer voor zichzelf op, kan beter haar grenzen aangeven en kan makkelijker loslaten wat niet haar verantwoordelijkheid is. Hierdoor gaat ze effectiever met haar tijd om en behaalt haar resultaten in kortere tijd. Ik ben ervan overtuigd dat dit een direct gevolg is van het coachingstraject dat ze bij jou doen.

Dirk Hogervorst

Syl is een warme en betrokken coach die mij op creatieve wijze begeleidt in mijn persoonlijke groei. Ze helpt me met echte verandering van binnenuit. Ik ervaar meer lucht en ruimte. En dat levert innerlijke rust op. De counselingssessies brengen me inzicht in mezelf en wat ik wil. En concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik kan daardoor mijn potentieel beter inzetten. Syl volgt mijn tempo en pakt intuïtief door als het moet. Het voelt heel veilig, ook als het spannend wordt.

Rianka Kindt

Syl is iemand die doorvraagt waar de meeste mensen stoppen. Die zo open vraagt dat het niet bedreigend is, zodat je bij je zelf kan onderzoeken wat er is en speelt. Ze heeft een aanzienlijke hoeveelheid gereedschappen die ze kan inzetten om in te spelen op de situatie. Hierdoor kan zij vanuit verschillende invalshoeken dingen benaderen, zodat je dingen op verschillende manieren kan belichten en zien. Zo kan je onder begeleiding van Syl zelf inzichten krijgen over je eigen structuren, patronen en motivaties. Het heeft me enorm geholpen.

Reinoud Maris

Je laat het coachingsproces rollen alsof het vanzelf gaat. Vanuit intuïtie. Je kijkt echt naar mij, wezenlijk naar wie ik ben en daar reageer je op. Je geeft me precies het proces waar ik behoefte aan heb. Intuïtief en heel persoonlijk! De coaching helpt me om meer contact te maken met mijn gevoel en om meer te vertrouwen op mezelf. Ik weet nu wat ik hier kom doen en wat ik echt wil en dat pas ik iedere dag een beetje meer toe. Mijn leven is er ontzettend leuker door geworden!

Eva Groen

Ik ben heel positief over de trainingsdag voor ons team vertrouwenspersonen. Ik heb hierdoor meer inzicht in hoe iedereen in zijn of haar rol zit en waar ik per persoon aandacht aan kan besteden. Je hebt ons op een veilige manier geholpen om zowel de negatieve ervaringen de ruimte te geven als om onze positieve inspiratie als vertrouwenspersoon te vinden. De creatieve oefeningen en intervisie sloten goed aan bij wat er leeft. Je hebt een gordijn opengetrokken en ons inzicht gegeven in hoe het ook kan.

Janny Verhoeff

Samen met mijn collega’s van Effectory heb ik de cursus Human Design bij Syl gevolgd. Naast alle kleur- en drijfverentesten was dit eens een hele andere manier om meer over jezelf en elkaar te weten te komen. Iedereen heeft een heel eigen uniek ‘design’ wat, heel bijzonder, inzicht geeft in dieperliggende thema’s. Er waren ook leuke, kleine en praktische inzichten. Syl heeft de cursus licht, liefdevol en nuchter begeleid. Door dit met een groep collega’s te doen, gingen we elkaar beter begrijpen, alsmede onze natuurlijk rollen ten opzichte van elkaar. Heel bruikbaar in onze samenwerking.

Anoek Neele

Syl, je hebt me inzicht gegeven in mezelf en waar mijn reacties vandaan komen. Daarmee gaf je me ook de ingrediënten om er anders mee om te gaan. Onbekommerd! Dat is door dit coachingstraject helemaal mijn woord geworden. En daarmee voel ik meer zelfvertrouwen en ervaar ik meer ruimte. Dat is veel waard. Bedankt, heel erg bedankt.

Piet Broekharst

Echt een fantastische workshop over mijn unieke persoonlijke bijdrage aan de wereld! Je hebt mij een grote stap laten maken. Mooi om te tekenen ipv alles te beschrijven en te bedenken, dan komt het beter naar buiten. Je hebt het mooi en liefdevol gedaan en voegt werkelijk iets toe aan de ontwikkeling van de mens, wat in deze tijd hard nodig is. Top!

Robert Jan de Roo

Bijzonder dat je met Human Design zoveel heel herkenbare feiten over jezelf te horen krijgt! Ik leer mezelf nog meer kennen en het helpt me om meer met de stroming mee te bewegen, in plaats van mezelf tegen te werken. Ik ervaar hierdoor meer vertrouwen en rust in mijn werk en in mijn leven.

Petra Hoogenboom

In een prettige omgeving heb je bij mij in de workshop familieopstellingen het maximale bovengehaald. Syl, het is knap hoe je tijdens de duur van de workshop 5 voor elkaar onbekende personen het gevoel van veiligheid kan geven.

Cees van Luling

Lezers vragen mij na het lezen van mijn trilogie Brieven van mijn Ziel vaak hoe ze nu verder moeten. Ik raad de coaching en trainingen van Syl van harte aan; ze werkt met een aantal van de werkvormen die ik in mijn boeken beschrijf en brengt haar coachklanten daarmee dieper in contact met zichzelf en het verlangen van hun ziel. Ik ken Syl als een hartelijke, bevlogen en toegewijde professional die breed en grondig geschoold is.

Chantal van den Brink

Syl, dank!! Voor de talloze creatieve opdrachten, familie opstellingen, visualisaties, meditaties en human design die mij naar mijzelf leerde kijken en mij mezelf leerde kennen. Ik voelde me heel veilig bij jou. Op mijn gemak. Daardoor kon ik me openstellen. Ik leerde spelenderwijs om mijn hoofd los te laten en in contact te komen met mijn gevoel en intuïtie. En daarop vertrouwen. Je hebt me geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf en wat ik graag wil. Ik voel me daardoor positiever en krachtiger.

Rene van Dijk

Door vraagstukken in werk en leven niet alleen met woorden uit te drukken, krijg ik de gelegenheid om mijn gevoel uit te drukken in kleur, tekeningen en abstracte vormen. Door niet te veel na te denken, maar juist te tekenen wat er in me opkomt, kom ik erachter welke blokkades, uitdagingen, vraagstukken er zijn en hoe ik hiermee om kan gaan. Door het tekenen kom ik meer bij de kern en de essentie.

Kim van Ouwerkerk

Human Design heeft mij een aantal heel belangrijke inzichten in mijzelf gegeven. Leven volgens mijn design geeft mij meer energie en voldoening. Sommige stukjes vallen direct op z’n plek en soms kost het meer tijd om het in mijn leven te integreren, ik ben daar volop mee aan het experimenteren. Ook waren er dingen die ik aan mezelf probeerde te verbeteren, dingen die ik zelfs afwees in mezelf. Syl heeft me uitgelegd dat dit een stukje van mij is, van mijn ware natuur. Nu kan ik er rekening mee houden, in plaats van tegen mijn ware natuur te strijden. En dat is een heel ander gevoel. De sessie bij Syl was inspirerend en leerzaam en krijgt absoluut een vervolg.

Hélène Bénard

De coaching gaat over veel dingen en vooral mezelf. Enorm leerzaam en goed voor de ontwikkeling. Ik weet nooit wat ik ga doen of wat ik tegenkom, maar ik weet vantevoren dat ik altijd met een fantastisch gevoel naar buiten ga. Ik geniet enorm van het hele traject. Voor mij is het elke keer weer een feestje met mezelf. Ik en mezelf en jij bent daar de verbinding in. Fantastisch, bedankt!

Gert-Jan Vlaar

De meerwaarde van deze creatieve manier van coaching is dat je je niet kunt verschuilen achter woorden. De beelden zitten veel dichter bij jezelf en waar het echt om draait. Je komt snel tot de kern en als je het beeld hebt gezien, blijft het beter hangen.

Cindy Kwakernaak

Naar aanleiding van mijn verjaardag heb ik met een aantal vriendinnen de workshop “breng je leven in kaart’ bij Syl gevolgd. Wij hebben niet alleen een ontzettend gezellige middag gehad, maar zijn ook veel meer over elkaar te weten gekomen dan in de afgelopen 10-15 jaar dat wij elkaar kennen. Super bedankt Syl!

Helen van Putten

De tekeningen uit de sessies met jou helpen me nog steeds om mijzelf meer zelfverzekerd en overtuigd van mijn kunnen aan anderen te laten zien en horen.

Kees van 't Klooster

Verrassend hoeveel er uit is gekomen. Dat kwam vooral doordat Syl intuïtief erg scherp is op wat er te zien en te voelen is en een open en liefdevolle sessie creëert waardoor ik mezelf ook kwetsbaar durfde op te stellen. Aanrader voor een ieder die op zoek is naar kracht en vertrouwen in zichzelf.

Tessa Smits

De sessies van Syl hebben mij erg geholpen. Het heeft me inzicht gegeven in mezelf, wie ik ben, wat ik wil en de belangrijkste vraag ‘Wat is voor mij belangrijk?’ De manier waarop Syl mij heeft gecoacht heb ik als zeer prettig ervaren! Soms denk je op het moment van de sessie dat er weinig uitkomt, maar dan blijkt toch aan het eind dat het wel degelijk inzicht heeft gegeven. Heel bijzonder vond ik hierbij dat het in je onderbewustzijn ook de dagen na de sessie op je in blijft werken. Er gebeurt dus veel meer dan je in eerste instantie denkt!

Cora Smits

Syl Granneman is bijzonder in haar coaching door haar aanpak en persoonlijkheid. Terug naar de kern is wat zij bewerkstelligt, ik heb daardoor veel scherper wat mij drijft, wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn kracht in mijn werk en daarbuiten kan gebruiken. Aandacht, begrip, geduld, toewijding zijn de woorden die in me opkomen als ik aan Syl denk. Met de creatieve methode van Sylvivre zorgt Syl niet voor een kortstondige verandering, maar voor een dieper bewustzijn met lange termijn effect.

Sylvia Melzer