Hoe kun jij ontspannen jezelf zijn?

Je loopt wel eens tegen ‘gedoe’ aan in je leven. Contact met een collega dat niet lekker loopt, discussies met je partner waar je niet uitkomt of moeite hebben om voor jezelf op te komen. Je wil vertrouwen op jezelf en je eigen weg gaan in verbinding met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Hoe krijg jij rust in je hoofd?

Je wil je niet meer voortdurend aanpassen of je laten leiden door twijfels. Je wil graag met rustige, positieve stappen in je kracht komen, kiezen voor jezelf en leven zoals jij dat wil.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Anders verder

Ik begeleid je met behulp van een familieopstelling om dieper inzicht te krijgen in jezelf en in de situaties waar je tegenaan loopt. Je krijgt begrip voor je gedrag, ziet wat je in de weg staat en je doorziet en ervaart hoe het anders kan.

Meer vertrouwen

Je wordt zachter voor jezelf en krijgt meer energie en zelfvertrouwen. Ik leer je om onbevangen en ontspannen jezelf te zijn.

Warme groet, Syl

Hoe gaan we samen aan de slag?

Waar loop je tegenaan?

In deze workshop familieopstellingen voor 4 deelnemers breng je allemaal je eigen vraag in. Iets waar je in je dagelijks leven of werk tegenaan loopt. Ik help je om jouw vraag helder te krijgen en om te bepalen wie in jouw familie of in je omgeving met deze vraag te maken hebben.

Samen stellen we jouw (familie)systeem met de daarbij behorende spanningsvelden fysiek in de ruimte op. 

Open en nieuwsgierig

De betrokken familieleden, vrienden of collega’s zijn niet aanwezig tijdens de workshop, maar worden gerepresenteerd door de andere deelnemers.

Vooraf begeleid ik jullie met oefeningen in hoe representeren werkt. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een open en nieuwsgierige houding.

Helderheid en rust

Vaak geeft het eerste beeld van de familieopstelling al veel helderheid. Vervolgens onderzoeken we de situatie en begeleid ik de representanten naar een nieuw evenwicht. De stappen die daarin gemaakt worden, zorgen voor ruimte en beweging. Je ervaart meer vrijheid en ziet nieuwe mogelijkheden.

Hierdoor ontstaat rust en ontspanning in jezelf, in de situatie en in de relatie.

Wat vinden anderen?

De workshop familieopstellingen heeft veel bij mij losgemaakt en ik kan de gebeurtenissen in mijn leven momenteel, nu in een ander perspectief zien. Dit geeft me meer vertrouwen in mezelf en in de keuzes die ik maak.

Sardha Mahabier

In een prettige omgeving heb je bij mij in de workshop familieopstellingen het maximale bovengehaald. Syl, het is knap hoe je zo snel voor veiligheid, rust en inzicht zorgt. Hier kan ik weer verder mee.

Cees van Luling

Deze workshop wordt momenteel niet aangeboden

Geen live workshops 

In verband met de corona-situatie verzorg ik op dit moment geen live workshops voor groepen. 

Ik gebruik de kracht van familieopstellingen echter ook tijdens individuele coaching. Dus heb je interesse, dan ben je van harte welkom!