Skip to main content

Ik heb dit jaar deeltijdvakantie. Tot en met maandag 10 augustus kunnen mijn klanten starten met het online programma ‘Anders leven na de coronacrisis – hoe dan?’. Daarbij krijgen ze 7 opdrachten in 7 weken. En ik geef iedere week mijn persoonlijk feedback op hun ervaringen en inzichten.

Er komen gedurende de week dus regelmatig verslagen binnen die mijn aandacht vragen. Meestal werk ik ‘s morgens en dan heb ik ‘s middags vakantie. Maar dat betekent ook dat ik iedere dag moet schakelen. En dat vindt vooral mijn hoofd niet makkelijk.

Die blijft gewoon ‘aan’ staan, waardoor er allerlei gedachten zijn over ‘wat ik nog allemaal moet’. Iets wat je vast wel herkent, want wat heb jij nog allemaal op je mentale ‘to-do-list’?

Om dat drukke hoofd van mij ook in vakantiemodus te brengen, maak ik graag gebruik van mijn zintuigen. En liefst twee tegelijk. Want als je tegelijkertijd met 2 zintuigen waarneemt, ben je met je aandacht in je lichaam en kan je hoofd zich ontspannen.

Probeer het maar eens. Ruik en luister. Of proef en voel.

Ik voel het wiegen van mijn hangmat en hoor het ritselen van bladeren in de wind…. Mijn hoofd komt tot rust. Even helemaal niets!

Enjoy!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je om, voorbij de twijfels van je hoofd, te leven vanuit je gevoel! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl