Skip to main content

Een van mijn nieuwe buurmannen in Brabant is designer. In gesprek over mijn nieuwe dienst, het abonnement op Bezieling FM, gaf hij feedback op mijn website. Ik merkte dat ik met mijn hakken in het zand ging.

Best moeilijk hè, om feedback te ontvangen. Ik zie het ook bij mijn klanten die advies vaak als kritiek ervaren. Zeker als het van een leidinggevende komt.

Ook als feedback op een opbouwende manier gebracht wordt, raakt het een gevoel van ‘ik doe het niet goed’ aan. Bovendien is feedback vaak gericht op hoe het niet moet. Maar niet altijd op hoe het dan wel moet. En dat niet-weten zorgt voor onzekerheid.

Daarom werk ik graag met creatieve oefeningen. Daarmee kijk je buiten de gebaande paden en voorbij de twijfels van je hoofd. Je verbindt je met een hoger doel en krijgt een breder perspectief. Waardoor je in rust en vrijheid nieuwe mogelijkheden kunt onderzoeken.

En dat besluit ik dus zelf ook te doen. Met een creatieve oefening maak ik weer contact met mijn diepere drijfveren, met mijn verlangen om met mijn mooie werk van betekenis te zijn. Daardoor ontstaat ruimte om het oude los te laten en met een open blik naar mijn website te kijken.

Zo meteen die buurman nog maar eens op de thee vragen voor zijn professionele advies! 😉

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je om, voorbij de twijfels van je hoofd, te leven vanuit je gevoel! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl