Skip to main content

Ik heb me altijd anders gevoeld. Alsof ik er net niet bij hoorde. Dat voelde vaak ongemakkelijk. En ook wel eens eenzaam. Deze foto van mij als 11-jarige laat dat heel goed zien. Als kind deed ik mijn best om me aan te passen. Wat me niet goed lukte. En wat ook niet goed voelde. Omdat ik dan niet mezelf was.

Je anders voelen is een universeel thema. Je daar onzeker door voelen ook. Dus waarschijnlijk heel herkenbaar voor jou.

Erbij willen horen, hoort bij mens-zijn. Je hebt het nodig om te overleven. Om te groeien.

Maar leven gaat ook over anders durven zijn. Uniek zijn. Jezelf zijn. Je bijdrage als mens leveren. En daarmee van betekenis zijn. Alle verschillen samen maken ons sterk.

Dus begeleid ik mijn klanten in hun zoektocht naar hun eigenheid. Door ze onbevangen buiten de lijntjes te laten kleuren en voorbij te gaan aan wat ze met hun hoofd kunnen bedenken. Zodat ze de pareltjes ontdekken waarmee ze kleur geven aan het leven.

En dat doe ik op mijn eigen unieke wijze. Net even anders dan de rest. Waardoor ik in mijn kracht sta. Niet zoals het wordt verwacht, maar zoals het past bij de mens die ik ben.

Buiten de lijntjes. Anders. Syl.

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je om, voorbij de twijfels van je hoofd, te leven vanuit je gevoel! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl