Skip to main content

Mijn nieuwe logo gaat over wie ik ben en wat ik doe. Maar er zijn zoveel mogelijkheden, kleuren, vormen en symboliek. Dus heb ik advies gevraagd.  Aan klanten en mensen die dichtbij me staan.

Die adviezen zijn soms tegenstrijdig. Heel logisch natuurlijk 😉. Maar daardoor moet ik voor mijn gevoel kiezen wiens advies ik ga opvolgen. En het maakt het ook moeilijker om te voelen wat ik zelf wil.

Je kunt je wellicht voorstellen dat me dat onzeker maakt.

Ook mijn klanten kennen die onzekerheid. Wat willen ze nou echt? Of hoe kunnen ze beter voor zichzelf kiezen? Hun hoofd probeert uit die onzekerheid te komen en allerlei antwoorden te bedenken. Maar dat hoofd draait in kringetjes en komt er vaak niet uit. Dus blijven ze onrustig zoeken naar het juiste antwoord.

Daarom begeleid ik mijn klanten met mijn buiten de lijntjes – coaching om te ontspannen in het niet-weten. Zodat hun hoofd tot rust komt en ruimte ontstaat om te luisteren naar hun gevoel.

En dat doe ik nu dus ook.

Ik ga met een mooie verbeeldingskracht-oefening voorbij aan wat mijn hoofd kan bedenken en open mezelf voor het logo dat goed voelt. Voor mij. Omdat ik er blij van word.

PS. De logo’s op de foto zijn het niet geworden. Binnenkort is de onthulling!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl