Skip to main content

‘Je bent net zo veelzijdig als je kleurgebruik’.

Toen ik 9 jaar geleden mijn eigen bedrijf Sylvivre begon, moest ik op zoek naar wie ik was als coach en als zelfstandig ondernemer.

Tot dat moment waren mijn klanten interne collega’s, maar nu moest ik ze werven in de grote buitenwereld. En er waren al zoveel coaches. Dat maakte me best onzeker. Hoe kon ik mezelf onderscheiden?

Dus zocht ik zekerheid in zichtbaarheid. Met 7 kleuren in mijn logo en op mijn website. Mijn klanten herkenden die kleuren en zagen die terug in mijn buiten de lijntjes – coaching.

‘Jij coacht op een heel eigen wijze. Je bent net zo veelzijdig in je manier van werken als ik je kleurgebruik’ gaven ze aan.

Maar nu ben ik 9 jaar verder. En wijzer. En grijzer 😉.

En daar hoort een heel andere logo en een nieuwe website bij.

Mijn logo verbeeldt hoe ik nu in mijn leven en in mijn werk sta. Vanuit openheid, ruimte en zachtheid. Nog steeds kleurrijk, maar ook met innerlijke rust.

Het past bij de mens die ik ben.

Buiten de lijntjes. Anders. Syl.

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je om, voorbij de twijfels van je hoofd, te leven vanuit je gevoel! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl