Skip to main content

Ik kan soms behoorlijk streng zijn voor mezelf. Zo ben ik al bijna een jaar geleden verhuisd en mijn schilderatelier staat nog vol onuitgepakte dozen. Iets waar ik mezelf regelmatig voor op mijn kop geef. Jij baalt vast ook wel eens van dingen die ‘moeten’ maar waar je niet aan toe lijkt te komen.

Mopperen op jezelf helpt meestal niet om het dan toch te doen. Het geeft je wel een rotgevoel.

Heel herkenbaar ook voor mijn klanten. Dus begeleid ik ze om zachter te zijn voor zichzelf. Om onbevangen buiten de lijntjes kleuren en om zich niet meer te laten leiden door ‘wat hoort’ maar door wat goed voelt.

Zelf besluit ik dat ook te doen met een mooie oefening die ik ontwikkeld heb om een frisse start te maken in het nieuwe jaar. Tijdens de oefening richt ik me op wat ik wil verwelkomen in 2021. Het symbool dat daar voor mij bij hoort, is een gouden ring die ik ruim 30 jaar geleden van mijn moeder heb gekregen. Dit ontroerende beeld staat voor mij voor liefde, zachter zijn voor mezelf en me durven verbinden met anderen.

Dus ik doe de deur van mijn schilderatelier dicht en draag de gouden ring om me te herinneren aan mijn thema voor 2021: meer houden van mezelf.

Warme groet, Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. Om een beetje meer te houden van de mooie mens die je bent.

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl