Skip to main content

In (nieuwe) groepen voel ik me vaak niet zo op mijn gemak. Vorige week liep ik daar ook weer tegenaan. Tijdens een hele leuke online netwerkbijeenkomst voelde ik me, vooral in het begin, best onzeker. Iets wat ik goed ken uit mijn puberteit en wat af en toe nog de kop op steekt. Het gevoel anders te zijn. En daardoor de angst dat ik er net niet bij hoor.

Uit gesprekken met mijn klanten blijkt dat ik hierin niet de enige ben 😉. Velen voelen zich anders. En zijn daar onzeker over. Jij wellicht ook. Hoe kun je je toch zelfverzekerd voelen?

De sleutel is om je comfortabel te voelen met dat wat je anders maakt. Om daarin je unieke talenten te ontdekken. En je passie te voelen.

Daarom begeleid ik mijn klanten om voorbij de twijfels van hun hoofd te gaan. Om zachter te zijn voor zichzelf en om hun talenten te ontdekken en te durven delen met de wereld. Zodat ze onbevangen buiten de lijntjes kleuren en met vertrouwen en plezier doen wat hen voldoening en energie geeft.

Als trainer voor een groep heb ik wel gezonde spanning, maar minder last van mijn onzekerheid. Omdat ik het op mijn eigen manier doe. Net even anders dan de rest. Waardoor ik in mijn kracht sta. Niet zoals het wordt verwacht, maar zoals het past bij de mens die ik ben.

Buiten de lijntjes. Anders. Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om je talenten te ontplooien en om te doen wat je echt leuk vindt. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl