Skip to main content

Toch weer een beetje spannend. Voor mijn nieuwe logo heb ik een nieuw bord nodig. En daar hik ik tegenaan. Dat bord is wel een iets groter formaat dan de gemiddelde naambordjes. Hoe zou jij het vinden als je je naam goed leesbaar op je huis had hangen?

Wat mij helpt is om het op mijn eigen manier te doen. Niet een strak bedrukt bord, maar een origineel handgeschilderd exemplaar.

Door het bord zelf te schilderen voeg ik een beetje ‘Syl als mens’ toe. Dat stukje eigenheid geeft me een liefdevol duwtje in de rug. Zodat ik me minder onzeker voel en mezelf durf te laten zien.

Zo help ik mijn klanten ook.

Met mijn buiten de lijntjes – coaching gaan ze voorbij aan de twijfels van hun hoofd en leren ze zachter te zijn voor zichzelf. Ik laat ze hun persoonlijke talenten ontdekken en ontplooien. Datgene wat hen uniek en zichzelf maakt. Zodat ze in hun kracht staan en onbevangen doen wat hen voldoening, plezier en energie geeft.

En dat coachen doe ik op mijn eigen manier. Net even anders dan de rest. Niet zoals ‘het hoort’ maar zoals het past bij de mens die ik ben.

Buiten de lijntjes. Origineel. Syl.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je om, voorbij de twijfels van je hoofd, te leven vanuit je gevoel! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl