Skip to main content

Soms ben ik mijn computerscherm helemaal zat! Hoe blij ik ook ben dat mijn coaching online net zo goed gaat als live. Dat scherm-turen is vermoeiend, hè! En al dat zitten is ook niet bevorderlijk voor mijn lijf.

Dus heb ik deze week een ochtendje geholpen bij het stokjes steken ter ondersteuning van de hanggeraniums. Bij mijn lieve vriendin Mylene van tuin- en perkplantenkwekerij van de Ven in Oisterwijk. Heerlijk met z’n 2-en in de warme kas, radio aan en verstand op nul.

Vitamine G ten top! De G van Groen, Gezond en in dit geval Geraniums 😉.

Mijn lijf geniet en mijn hoofd komt tot rust. En daarmee ontstaat ruimte. Voor antwoorden op lastige vragen. Voor het bedenken van een leuke online workshop. Voor mezelf!

Met coachen is dat net zo, merk ik bij mijn klanten. Meestal beginnen ze met een druk hoofd en een lijf vol spanning. Tijdens de sessie komt hun hoofd tot rust en ontstaat ruimte voor nieuwe perspectieven. Ze worden zachter voor zichzelf, voelen meer zelfvertrouwen en durven buiten de lijntjes te kiezen voor hun eigen weg.

Na zo’n ontspannen ochtendje heb ik weer alle ruimte voor waar ik goed in ben: vitamine G van Geluk!

Warme groet, Syl

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl