Skip to main content

Toen mijn moeder ruim 15 jaar geleden de ziekte dementie kreeg, was dat heel verdrietig en vaak confronterend. Het was echter ook een inspirerende spiegel in mijn werk als coach.

Door de ziekte vergat mijn moeder wat we hebben aangeleerd over ‘hoe het hoort’. Daardoor reageerde ze heel puur en vielen alle barrières weg. Dat maakte ons contact onbevangen en vrij. Zonder verwachtingen.

Het ontroert me dat dat precies is waarmee ik mijn klanten help.

Om hun onzekerheid te maskeren hebben mijn klanten (wellicht net als jij) vaak de neiging om hard te werken om ‘het goed te doen’. Ik help ze om voorbij hun twijfels liefdevol contact te maken met wie ze van nature zijn.

Zodat ze de lat minder hoog leggen en zachter zijn voor zichzelf. Zodat ze vertrouwen voelen om te kiezen voor zichzelf en voor hun eigen weg. En zodat ze zelfbewust, open en ontspannen contact maken met anderen.

Afgelopen woensdag was het alweer 4 jaar geleden dat mijn moeder is overleden. Vandaag deel ik 1 van mijn lievelingsfoto’s van ons samen. Onbevangen genietend van de zon, van elkaar en van het leven. Mijn moeder en ik.

Warme groet, Syl

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl