Skip to main content

Shit, de rucola is bijna over de datum! Helemaal achterin de groentelade komt een zakje tevoorschijn. Wat kan ik daar nog mee doen? Op internet vind ik het recept van een smakelijke pesto. Eens kijken wat ik nog meer in huis heb.

Olijfolie heb ik. Kappertjes en knoflook ook. Geen Parmezaanse kaas, maar wel uitgedroogde geitenkaas met honing. En in plaats van pijnboompitten besluit ik walnoten te gebruiken. Ik voeg ook nog wat verse peterselie en basilicum toe.

In vijf minuten heb ik drie bakjes heerlijke buiten de lijntjes – pesto, die ook in de diepvries kunnen.

Klinkt goed hè.

En het smaakt nog beter 😉. 

Zo kan ik er dus ook mee omgaan. In plaats van mopperen op mezelf dat ik de rucola bijna moet weggooien, kietel ik mijn creativiteit.
 
Ook mijn klanten begeleid ik om op een andere manier naar hun (dagelijkse) leven te kijken. Ik help ze om zachter te zijn voor zichzelf, zodat ruimte ontstaat om buiten de gebaande paden nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Om de lat minder hoog te leggen en om luchtiger, positief en ontspannen in het leven te staan.
 
En ik? Inmiddels ben ik fan van eigengemaakte pesto. Iedere keer verras ik mezelf met een nieuwe, verrukkelijke combinatie.
 
Eet smakelijk en warme groet, Syl

 

PS. Wil je kennismaken met mijn buiten de lijntjes – coaching? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?’

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl