Skip to main content

Ik heb 2 technische linkerhanden. Dus als mijn website het opeens niet meer goed doet, maakt me dat heel onzeker. Met rode wangen en verkrampte schouders zit ik achter mijn laptop te mopperen op mezelf. Kom op nou. Ik zou dit toch voor elkaar moeten krijgen!
 
Ik rommel nog een paar weken aan. Wat me veel tijd en energie kost. En de problemen alleen maar groter maakt.
 
Moeilijk hè, hulp vragen.
 
Ook mijn klanten hikken er nog wel eens tegenaan om een coachingsafspraak te maken. Omdat ze toch ergens het gevoel hebben dat ze het zelf moeten kunnen. Ze leggen de lat meestal hoog en ze kunnen behoorlijk kritisch zijn op zichzelf. Iets waar ze in hun eentje vaak niet makkelijk uitkomen. 

Dus help ik mijn klanten met mijn buiten de lijntjes – coaching om minder streng te zijn voor zichzelf en om voorbij de twijfels van hun hoofd onbevangen in het leven te staan.

Om keuzes te maken die passen bij wat zij écht willen en daarbij ook de juiste persoonlijke prioriteiten te stellen. 

Zo zijn mijn klanten een mooie spiegel voor mij om uiteindelijk toch ook goed voor mezelf te zorgen. 😉

Via via kom ik bij een fijn klein bedrijfje terecht dat me prima ondersteunt. Ze helpen me zelfs aan een nieuwe WordPress template, waarmee ik mijn webpagina’s makkelijker en sneller kan aanpassen.

En ik dus alle tijd heb voor waar ik (wel) goed in ben: mensen weer een beetje meer laten houden van zichzelf.
 
Warme groet, Syl

PS. Zelf ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?’

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl