Skip to main content

Filmpjes opnemen vind ik heel spannend. Voor mijn online programma ‘Anders leven na de coronacrisis – hoe dan?’ doe ik dat nu veel. En als ik mezelf dan terug zie of hoor…

Ik beweeg te veel, mijn stem is te hoog en waarom kijk ik zo streng? Ik zie vooral wat me niet bevalt. Herkenbaar waarschijnlijk!

Mijn coachklanten letten meestal ook op de dingen aan zichzelf waar ze niet blij mee zijn. ‘Waarom weet ik nog steeds niet wat ik echt wil?’ of ‘Ik ben zo onzeker!’.

Daarom werk ik zo graag met creatieve oefeningen. Daarin gaan ze voorbij de, vaak verkrampte, negatieve gedachten in hun hoofd. Mijn klanten boren zo een diepere laag in zichzelf aan waar veel meer mogelijkheden zijn. Daardoor kijken ze vanuit een ander, vaak speelser, perspectief naar zichzelf.

Vanuit ruimte, vanuit zachtheid, vanuit vrijheid. Kijken naar wat er wel is. In plaats van wat er niet is. Of anders zou moeten. En dat geeft ze rust en vertrouwen. In zichzelf. In hun kwaliteiten. In hun bijdrage en betekenis.

En die filmpjes van mij? Ik hoor hoe rustgevend mijn visualisaties zijn. Ik zie hoe ik via de computer contact maak met de kijker. En ik ben trots op mezelf dat ik zo uit mijn comfortzone stap omdat ik geloof in mijn programma en in mijn bijdrage.

Dus ik geef mezelf online een knipoog. Goed bezig, meid! 😉

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl