Skip to main content

‘Shit, zo meteen ben ik aan de beurt!’

Ik ben op een netwerkbijeenkomst en moet mezelf voor een groep van zo’n 50 mensen voorstellen. Iets wat ik best spannend vind. Je kunt je wellicht voorstellen dat ik het warm krijg en dat mijn keel zich een beetje dichtknijpt. Hoe kun je ondanks de onzekerheid die dit oproept toch jezelf blijven? 

Jezelf zijn gaat over zelfacceptatie. Over mogen zijn wie je bent.

En de eerste stap om jezelf te accepteren is gek genoeg ‘accepteren dat je moeite hebt om jezelf te accepteren.’ Het gaat erom dat je stopt met vechten. Tegen jezelf en tegen je negatieve gedachten. Dat vechten kost namelijk heel veel energie en richt je focus op datgene wat je niet wil.

Veel van mijn klanten lopen daar ook tegenaan. Ze worstelen met waar ze niet tevreden over zijn in zichzelf. En heel vaak is dat hun onzekerheid. Ik help ze om daarin zachter te zijn. Om met een vriendelijke blik naar zichzelf te kijken. Waardoor ruimte ontstaat voor een ander perspectief. Ze leren door humor en positiviteit in hun kracht te staan. En daardoor stevig, open en ontspannen contact te maken met anderen.

Zelf neem ik mijn eigen coaching ook weer ter harte. Ik zeg innerlijk tegen mezelf dat ik het natuurlijk spannend mag vinden en voel meteen dat er meer ruimte in mijn keel ontstaat.

‘Ik ben Syl en ik ben buiten de lijntjes – coach. Ik help mensen om zichzelf te zijn in spannende situaties zoals deze. Om voorbij de twijfels van hun hoofd hun hart te volgen en doen wat ze echt leuk vinden.’

Warme groet, Syl 

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

 

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl