Skip to main content

Shit, ik heb geen inspiratie! Deze maand vind ik het moeilijk om tot het schrijven van mijn blog te komen. Er komen diverse onderwerpen naar boven, maar tot nu toe nog niets waar ik echt in wil duiken. Hè, vervelend. 

Knorrig zijn geeft je een rotgevoel

Jij baalt vast ook wel eens als iets niet lukt zoals je het voor ogen had. Knorrig zijn naar jezelf helpt meestal niet. Het geeft je wel een rotgevoel.

De lat minder hoog leggen

Veel van mijn klanten lopen daar ook tegenaan. Ze zijn vaak geneigd om zich te laten leiden door wat ze denken dat van ze verwacht wordt en het maakt hen onzeker als dat niet lukt. Dus help ik ze met mijn buiten de lijntjes – coaching om zachter te zijn voor zichzelf en om de lat minder hoog te leggen. 

Luisteren naar je hart

Zelf besluit ik dat ook te doen met een mooie creatieve oefening die ik ontwikkeld heb om mijn klanten te helpen om zachter te zijn voor zichzelf. De oefening helpt me om de stem van mijn hoofd zachter te zetten en meer te luisteren naar wat mijn hart me te vertellen heeft. Meteen verzacht mijn lichaam. Alles in me komt tot rust. Het is goed zo. Dit is mijn boodschap voor vandaag. ‘Volg je hart’.

Warme groet, Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

 

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl