Skip to main content

Acquisitie vind ik vaak spannend en het maakt me soms onzeker. Dan krijg ik de neiging om de ander rationeel te overtuigen en dan raak ik uit contact met mezelf.

Mijn werk als buiten de lijntjes – coach gaat om wie ik ben en wat ik doe. Als mens. De beste manier om mezelf te ‘verkopen’ is vooral mezelf zijn. Maar dat klinkt makkelijker dan dat het vaak is, toch? Hoe doe je dat op momenten die je spannend vindt?

Doen wat verwacht wordt

Ook mijn klanten lopen regelmatig tegen hun onzekerheid aan. Ze gaan zich dan gedragen zoals ze denken dat van hun verwacht wordt. Omdat ze erbij willen horen. Een universele wens.

Ik begeleid ze om zachter te zijn voor zichzelf. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren en om zich niet meer te laten leiden door ‘wat hoort’ maar door wat goed voelt. Om ontspannen zichzelf te zijn.

Spanning in je lichaam

Een paar weken geleden had ik een verjaardag van een goede vriendin. Er waren 12 vrouwen uitgenodigd, waarvan ik er wel een paar kende, maar niet heel goed. Ik voelde me gespannen en best onzeker. Mijn neiging was om net te doen of dat niet zo was en me door humor en veel praten door de avond heen te slaan. Maar dat veroorzaakte nog meer spanning in mijn lichaam.

‘Ik voel me onzeker’

Dus trok ik de stoute schoenen aan en zei tegen degene die naast me zat en die ik redelijk goed ken ‘Ik voel me best een beetje onzeker’. Zij was verbaasd, maar ook opgelucht. ‘Wat fijn dat je dat zegt, ik ook’. Samen begonnen we te lachen. Ik slaakte een diepe, bevrijdende zucht en voelde mezelf verzachten. Dit is wie ik ben en dat is goed.

Uiteindelijk was het een heerlijke en gezellige avond waarin ik mezelf was en mezelf durfde te laten zien. Met mooie gesprekken en leuke nieuwe contacten. En ik ging ook nog, zonder dat dat mijn bedoeling was, met drie afspraken voor een Human Design coachingssessie de deur uit.

Dit ben ik.

Warme groet, Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om ontspannen jezelf te zijn. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

 

 

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl