Skip to main content

‘Dan ga ik dus weg’ jubelde mijn hart. Ik heb nooit getwijfeld aan mijn besluit om bij mijn werkgever weg te gaan en voor mezelf te beginnen.

Het was een vrijdagavond in november 2011. Mijn moeder was toen al een aantal jaren dementiepatiënt en ik hielp mijn ouders bij het koken voor een etentje met vrienden.

Ik werd gebeld door 1 van de directeuren van het bedrijf waar ik werkte. Over mijn volgende functie. Die functie was helemaal in lijn met wat ik daarvoor had gedaan. En waar ik goed in was. Dat was dus heel logisch. Alleen mijn hart was het daar niet mee eens.

Zelf denk je misschien ook wel eens over weggaan. Over een nieuw begin. Maar ja, het is wel een hele grote stap in het diepe.

Dus begeleid ik mijn klanten om kleine stappen te zetten op hun eigen weg door het leven. Ik help ze om minder kritisch te zijn voor zichzelf en om te ontdekken wat ze echt leuk vinden. Om hun hoofd tot rust te brengen en te vertrouwen op hun gevoel. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren en te kiezen voor zichzelf en hun eigen weg.

Ik heb in 2011 mijn hart gevolgd en ben voor mezelf begonnen als buiten de lijntjes – coach. En dat doe ik op mijn eigen manier. Net even anders dan de rest. Waardoor ik in mijn kracht sta. Niet zoals het verwacht wordt, maar zoals het past bij de mens die ik ben.

Warme groet, Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

 

 

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl