Skip to main content

Ik heb geen vast omlijnde doelgroep.  

Bij mij komt dus zowel de jongere met faalangst, als de 30-plusser die worstelt met de juiste balans in haar leven, als de 50-plusser die op zoek is naar meer voldoening in zijn werk en die ‘niet zo sjachrijnig wil worden als zijn vader’.

Van marketing specialisten krijg ik vaak te horen dat ik een afgebakende doelgroep moet kiezen, maar ik vind al die verschillende mensen juist heel leuk!

Dus ik doe daarin lekker mijn eigen ding en kies dus niet.

Of toch wel?!?

Ik volg met veel plezier ‘Boer zoekt vrouw’ en stelde mezelf de vraag: wie van deze 5 boeren zou ik willen uitnodigen om bij mij aan de keukentafel te komen tekenen?

En dat was er maar 1: de Limburgse Janine.

Ik zie hoe ze worstelt met haar onzekerheid en die benoemt ze ook. Ik hou van de kwetsbaarheid die ze laat zien. Ze erkent dat haar twijfels en haar drukke hoofd haar in de weg zitten en ik voel bij haar ook een verlangen om het anders te doen. Om meer vanuit haar gevoel te leven. En te kiezen!

En dat is de ingang waarmee ik met mijn klanten aan de slag ga. Dat verlangen om in contact te komen met je gevoel waardoor je makkelijker de juiste keuzes maakt en het leven leuker en positiever verloopt.

Blijk ik dus toch een duidelijke (en hele mooie!!) doelgroep te hebben. 😉

Warme groet, Syl

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach / Holistische EMDR therapeut: Ik help je om de angst los te laten dat je niet goed genoeg bent zoals je bent! Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl