Skip to main content

Ik was goed in mijn werk als manager projectmanagement, maar ik vond het niet meer zo leuk. Het gaf me niet de voldoening die ik zocht. Ik wilde meer betekenis geven aan mijn leven. Dus heb ik uiteindelijk 9 jaar geleden mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen als buiten de lijntjes – coach. 

Veel van mijn klanten missen plezier in hun werk. Hoe zit het met jou? Welk cijfer geef jij je werk? Hoe zou het zijn als je doet wat je het allerleukste vindt om te doen? Waarvan je hartradslag omhoog gaat? 5 tips om je werkplezier te vergroten!

Tip 1: Gebruik je kwaliteiten en ontwikkel je talenten

Je talenten gaan over datgene wat je heel goed kunt en je kwaliteiten over hoe je dat het beste kunt doen. Je talenten zijn dus die unieke activiteiten waar je echt aanleg voor hebt. Waar je van nature goed in bent. Je kwaliteiten zijn de persoonlijke eigenschappen die je in kunt zetten om je talenten nog beter te ontwikkelen. Je gereedschapskist.

Tip 2: Zorg voor zingeving en betekenis

Werk dat ‘ertoe doet’ geeft je een diep gevoel van voldoening. Zien dat je ergens aan bijdraagt, dat het betekenis heeft, geeft een enorme stimulans aan wat je doet. Het heeft zin. Jij hebt zin. Zin als persoon en zin in je werk. Betekenis hebben geeft je relevantie in wat je doet en inspireert je om je met hart en ziel in te zetten voor je werk.

Tip 3: Volg je innerlijke inspiratie

Innerlijke inspiratie is een perfecte wegwijzer voor meer werkplezier. Het is een sprankeling diep van binnen. Een stimulans die raakt en ontroert. Het stimuleert je om onbevangen te doen waar je blij en gelukkig van wordt.

Tip 4: Daag jezelf uit 

Je werkplezier wordt ook in grote mate bepaald door uitdaging. Je grenzen opzoeken. Uit je comfortzone stappen waardoor je kunt groeien. Jezelf en je uitdagingen overwinnen, zorgt ervoor dat je hart een sprongetje maakt.

Tip 5: Verbind je op hartniveau

Werkplezier haal je ook uit iets samen doen. Jouw unieke kwaliteiten en inspiratie verbinden met die van anderen. Van elkaar leren. Samen sparren. Gezamenlijk vooruitkomen in iets wat je in je eentje niet lukt. Onderdeel zijn van een groter geheel. Erbij horen en je bijdrage leveren. 

Onbevangen buiten de lijntjes

Mijn werk als buiten de lijntjes – coach vind ik het allerleukste om te doen.

Ik help mijn klanten om, soms tegen de stroom in, te kiezen voor zichzelf en voor wat hen blij en gelukkig maakt. Ik laat ze hun talenten ontdekken en vol vertrouwen delen met de wereld. Ik laat ze onbevangen buiten de lijntjes kleuren en stevig, open en ontspannen, met beide benen op de grond, in het leven staan.

Mooi werk! Hoe hoog is jouw hartradslag?

Warme groet, Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

 

 

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl