Skip to main content

Ieder jaar maak ik zelf relatiegeschenkjes. Voor mijn dierbare klanten. Voor mensen die me hebben aanbevolen. Of hebben geïnspireerd. Ga maar eens na voor wie jij allemaal dankbaar bent in je leven. Alleen al aan ze denken, maakt je blij! Hoe werkt dat?

Wat is dankbaarheid?

Je dankbaar voelen ondersteunt je om positiever in het leven te staan. Je richt je op dat wat er wel is. In plaats van wat er niet is. Door dankbaar te zijn, zie je het leven vanuit een ander (mooier, fijner, ruimer) perspectief. Het helpt je om meer uit je ratio, en daarmee ook uit je negatieve overtuigingen, te stappen en meer in je gevoel.

Zelf dankbaarheid ervaren met een korte visualisatie

Probeer het maar eens uit. Neem een kort moment voor jezelf. Een paar minuten is al genoeg. Ga lekker zitten. Sluit je ogen. En neem even de tijd om aan die dingen te denken waar je dankbaar voor bent. Kleine dingen. En grotere dingen. Mensen in je leven. Je gezin, familie, vrienden, collega’s. Situaties waar je blij van wordt. Thuis. Op je werk. Of gewoon onderweg. Dingen die je bereikt hebt. Of misschien wel dingen die je niet bereikt hebt. Die anders zijn gelopen. En die je precies hebben gegeven wat jij nodig had.

Sta even stil bij die dingen waar jij dankbaar voor bent. En vergeet daarbij jezelf niet. Ben dankbaar voor wie jij bent. En ervaar wat dat met je doet!

Enjoy!

 

Warme groet, Syl

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik help jou om minder kritisch te zijn naar jezelf en meer tevreden met wie je bent. Om positiever in het leven te staan. Om onbevangen buiten de lijntjes te kleuren in plaats van doen wat je denkt dat van je verwacht wordt. 

Wil je ervaren hoe mijn buiten de lijntjes – coaching werkt? Doe de gratis opdracht ‘Waar sta je in je leven en hoe wil je verder?’ Je bent van harte welkom!

 

Syl Granneman

Syl Granneman

Buiten de lijntjes - coach: Ik help je voorbij de twijfels van je hoofd te leven zoals je écht wil! Wil je ervaren hoe ik werk? Doe de gratis opdracht 'Waar sta je in je leven en wat is je volgende stap?' Meer informatie vind je op www.sylvivre.nl of mail me op syl@sylvivre.nl